fredag 17 oktober 2008

En kväll att minnas!

Kom att tänka på en gammal god vän till mig, som jag tänkte berätta en lite udda historia om:) Jag tänker kalla honom för Enok i den här historien.

Enok är uppvuxen på Östermalm i Stockholm och bodde där fram till gymnasiet då föräldrarna separerade. Enok valde att följa med sin far till en liten småstad ett par timmar utanför Stockholm för att sedan träffa sin mor på loven då hon flyttade ner till västkusten med en annan man. En gång när Enok gick sista året på gymnasiet åkte han till Stockholm över en helg för att hälsa på sina gamla kompisar och passa på att festa i storstan. Enoks gamla vän Egil hade lovat honom att han kunde sova över hemma hos hans föräldrar den natten.
..De förfestade hos en gammal vän på Östermalm och gick senare ut på en nattklubb som då hette Ciaro och som stängde fyra. Grabbarna splittrades som vanligt i fyllan men Enok som hade väldigt roligt den natten stannade kvar ensam till stängning. Efter stängning ringde Enok hem till Egil som inte svarade. Enok ringde och ringde och när Egil tillslut svarade sa han till Enok att han fick ta ín på hotell och lade på luren. Enok som varken kunde åka hem vid det här laget eller ringa någon annan kl fyra på natten blev väldigt arg. Enok hade inte så mycket val än att ta in på närmsta billigaste hotell.
Enok tog ett enkelrum för ca 800kr och begav sig upp till rummet. Enok som var väldigt arg men fortfarande pigg av all Redbull satte på tvn och till hans stora förvåning och glädje visade de porrfilmer på tvn! Den här gången var det analt! Enok som var och fortfarande är en väldigt nyfiken person fick sig då en brilliant idé. Det fanns två stora fåtöljer i rummet och han ställde dem på varsin sida om ena sängknoppen som var förgylld i koppar. Enok som var väldigt upphetsad vid det här laget hade tagit av sig brallorna för länge sedan och gick för att hämta den flytande tvålen för att smörja in kopparknoppen med den. Han satte sig i en sittande position strax ovanför den insmörjda knoppen med benen på fåtöljernas sittdynor och händerna på armstöden. Han böjde sedan armarna så att kopparknoppen trängde in där bak samtidigt som han tittade på tvn. Han forsatte så tills han var helt utmatad, men det blev en kväll som Enok förevigt kommer att minnas det!

-Haleluja!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Konstiga namn du valt. Varför inte välja typ vanliga namn som.. ja.. Johan och Christoffer.

Rolig historia iaf. Måste varit med svår ångest som han vaknade senare för att betala för rum samt film.

Anonym sa...

hahaha!

 
Myblogg.se Blogglista.se Topplista Favoritlistan.se Personligt